Cine suntem noi?

Activăm pe piață IT din Moldova din 1996. Livrăm echipamente informatice de înaltă tehnologie pentru clienții corporativi — universități, ambasade, companii, reprezentanțe diplomatice, organe de stat, etc.

Misiunea

„FORS-COMPUTER” se concentrează în activitatea sa atât pe clienții corporativi cu cooperarea pe termen lung, cât și pe întreprinderile mici și mijlocii. Clienții noștri sunt structuri de stat și comerciale, ambasade, organizații și proiecte internaționale, bănci, întreprinderi de producție și instituții de învățământ. Indiferent de categoria de clienți, cooperarea noastră cu toți clienții corespunde celui mai înalt nivel.

Unul dintre cele mai importante obiective în activitatea noastră, considerăm serviciul pentru clienți de înaltă calitate și asistența completă a serviciilor furnizate pe întreaga perioadă a funcționării sale. Specialiștii cu înaltă calificare, ale căror calități și experiență profesională sunt confirmate de numeroase certificate și diplome ale celor mai importanți furnizori din lume. „FORS-COMPUTER” oferă garanție și servicii post-garanție, inclusiv în modul 7x24. Dovadă calității serviciilor furnizate este certificarea companiei noastre conform standardului ISO-9001.

Parteneri

„FORS-COMPUTER” menține parteneriate strânse cu furnizori mondiali de hardware și software. Mărci de renume mondial precum: Hewlett-Packard, APC, Cisco Systems, Brand Rex, Legrand, RAD, CheckPoint, Thales, Microsoft, Oracle, Symantec, McAfee. Folosind echipamentul și software-ul partenerilor noștri ca furnizori principali, putem satisface pe deplin cele mai înalte cerințe ale oricărui client.