Servicii si solutii

Service centru

Service centru HP autorizat, prestarea serviciilor de garanție și post garanție, extinderea garanției

Servere

Crearea sistemelor de stocare a datelor, virtualizarea serverelor, servere de complexitate maximă

Retea

Elborăm rețele Ethernet, Wireless dotate cu cele mai noi tehnologii, cu nivel sporit de securitate

Backup

Pregătirea mediului pentru a păstra datele companie Dvs în siguranță, cu sisteme de încredere

Periferice

Oferim cea mai performantă periferie, imprimante, MFU, copiatoare, plotere de calitate profesională

Workstation

Colaborăm cu parteneri hardware şi software din întreaga lume pentru a ne optimiza tehnologiile

Suport

Venim cu diferite tipuri de suport a clienților noștri, cele mai favorabile condiții 24/7

Informatie

Managmentul informație necesită orice intervenție rapidă de recuperare a datelor de lucru

In pas cu progresul

Solutii software integrate pentru proiecte eficiente

Punem la dispoziția clienților un pachet diversificat de soluții software – soluții de tip ERP, CRM, DMS. Dispunem de o experiență vastă în proiectarea, implementarea si mentenanța aplicațiilor software integrate pe baza cerințelor definite împreuna cu beneficiarul.

Administrarea si stocarea documentelor

Trăim într-o lume în care furturile de informaţii şi identitate sunt la ordinea zilei. Pentru a ne proteja de abuzuri, publicitate nedorită sau infractori, legislaţia europeană impune prevederi tot mai stricte referitoare la protecţia datelor şi informaţiilor. Deținem un proces complet de distrugere securizată a datelor respectand cele mai înalte standarde de securitate.

Implimentarea tehnologiilor Cloud sau hibride

Serviciile noastre de Cloud răspund provocărilor de afaceri și IT de astăzi. Avem competențe pentru a accelera transformarea companiei dumneavoastră, pentru a reduce costurile și a diminua riscurile de afaceri. Va putem construi o infrastructură sigură, cu disponibilitate ridicată, care să poată răspunde rapid atât creșterii neașteptate cât și perioadelor dificile.

Managmentul securitații infrastructurii

Era digitală abundă de atacuri cibernetice din ce în ce mai agresive. Transformarea digitală și sistemele hibride împing perimetrele de Securitate dincolo de sediul companiei dumneavoastră în Cloud, Data Center, precum și în dispozitivele mobile ale angajaților. De aceea, politicile de Securitate trebuie să devină mai complexe și mai agile decât oricând.

Comunicarea necesită solutii simple

Soluțile din zona “Digital & Modern Workplace” favorizează angajații să lucreze de oriunde din lume, în condiții de Securitate a conexiunilor și datelor. Soluțiile de comunicații unificate susțin agilitatea în business. Mobilitatea angajaților și posibilitatea de a lucra remote din orice zonă geografică sau de pe orice device cresc productivitatea angajaților și susțin dezvoltarea echipelor distribuite geografic.